• Hållbara naturvänliga och återanvändbara sugrör

Om oss

Välkommen till Straw Company – pionjärer för en plastfri planet. Grundat 2022 i hjärtat av Karlstad med en vision om en renare värld, förser vi marknaden med ekovänliga alternativ till plastprodukter. Vår passion ligger i att erbjuda hållbara sugrör och bestick, gjorda med omsorg för miljön.

Vi började vår resa med en fast övertygelse: att företag och storförbrukare ska ha tillgång till miljömedvetna alternativ som bidrar till en mer hållbar framtid. Därför har vi inriktat vår första försäljning på restauranger och storförbrukare som delar vår vision om en grönare värld.

Vår dedikation stoppar inte där. Utblickande framåt planerar vi att lansera konsumentförpackningar och utvidga vår räckvidd direkt till dig som kund, för att alla ska kunna göra miljövänliga val i vardagen.

På Straw Company vet vi att de bästa affärerna sker personligen. Vi värdesätter därför möjligheten att träffa våra kunder ansikte mot ansikte och skapa långvariga partnerskap. Samtidigt förstår vi vikten av digital närvaro; vår hemsida är inte bara en försäljningskanal utan också en plattform för kunskap och inspiration.

Gå med oss på resan mot en plastfri värld - för miljön, för oss alla.